Ateliere deschise susținute de studenții Școlii doctorale

Cercetare teatrală: muncă individuală, gândire comună.

Școala Doctorală a Universității de Arte din Târgu-Mureș invită pe cei interesați la o serie de ateliere deschise cu titul Cercetare teatrală: muncă individuală, gândire comună.

Următorul atelier va avea loc în data de 30 ianuarie 2020, ora 17, în foaierul Teatrului Studio, susținut de drd. Boros Csaba: Muzica și memoria.

La discuție participă: Csíky Boldizsár, Dr. Elekes Márta-Adrienne și îndrumător științific: : dr. habil. B. Fülöp Erzsébet

Școala Doctorală a Universității de Arte din Târgu-Mureș invită pe cei interesați la o serie de ateliere deschise cu titul Cercetare teatrală: muncă individuală, gândire comună. Atelierul prezintă temele cercetării științifice din cadrul Școlii Doctorale, făcând cunoscute în același timp cadrul și metodica sa. Programul cu acces liber a început în octombrie 2019 și va continua cu frecvență lunară prin prezentările temelor cercetate și a rezultatelor obținute de câte un doctorand.

Forma prezentărilor este complexă. Doctorandul își prezintă tezele într-un rezumat de 15 minute, suplimentat cu ilustrații, după care își exprimă opiniile îndrumătorii săi științifici și cercetători consacrați ai domeniului. Toți cei interesați sunt invitați să participle la dezbaterea și discuțiile care urmează.

 

Vă așteptăm!